Solitair 8

Solitair 8

Semanatoare pneumatica pentru exploatatii agricole de marime medie

Solitair 8 are configuratia optima pentru exploatatiile agricole de marime medie caru au nevoie de semanatori pneumatice precise, pentru lucrari ale solului conventionale si de conservare la costuri reduse. Cu latimi de lucru de 3, 3,5 si 4 metri, aceasta poate fi folosita in tandem cu numeroase utilaje atasate pentru lucrari ale solului, alimentate electric sau nealimentate, fapt ce o face extrem de adaptabila.

  • Sistemul de dozare este actionat mecanic de un ax cardanic ce nu necesita intretinere si de o cutie de viteze cu reglare continua. Acest lucru asigura o miscare usoara a rotilor cu alveole in dozator si o distributie precisa a semintelor in rand.
  • Buncarul pentru seminte are o capacitate de pana la 1850 litrii, o pozitie frontala a centrului de greutate si o deschidere mare pentru umplere usoara.
  • Suflanta cu reglaj continuu actionata hidraulic asigura un debit constant de aer pentru alimentarea cu seminte, asigurand dozare si semanat uniform.
  • Sistemul electronic de comanda Easytronic, existent in dotarea standard, monitorizeaza performantele la hectar si face ca introducerea numarului de carari tehnologice sa se faca cu usurinta.

Prospect PDF

 

Imagini Solitair 8

Tehnoland © 2024 - Toate drepturile rezervate | Web design by webdesignagency.ro