Saphir 7

Saphir 7

Semanat mecanic cu performante ridicate in orice conditii de lucru

Semanatoarea mecanica Saphir 7 ofera exploatatiilor agricole de dimensiuni mijlocii o semnatoare fiabila, de inalta performanta, ce satisface cerinte de lucru ridicate in perioadele aglomerate. Saphir 7 este adaptabila si poate fi folosita in tandem cu alte utilaje atasate, precum grapa de putere Zirkon sau cultivatorul compact Quarz, pentru a obtine o eficienta optima de functionare.

  • Roata de sprijin cu dinti, transmisia cardanica ce nu necesita intretinere si transmisia in baie de ulei reglabila continuu garanteaza dozarea precisa si simpla a semintelor. Este posibila reglarea precisa a debitului de distributie de la 0.5 la 500 Kg/ha. Functionarea uniforma a barei de distributie asigura o distributie precisa a semintelor pe randuri.
  • Noua bara hexagonala de distributie a semintelor cu dispozitiv de schimbare rapida face ca schimbarea rotii de semanat sa se realizeze cu usurinta, asigurand o dizare optima pentru o gama extinsa de tipuri de seminte.
  • Sistemul de comanda standard Easytronic permite comanda si monitorizarea cu usurinta a functiei „carare tehnologica”.
  • Disponibil fie spre a fii montat direct la cultivator, fie sub forma Saphir AutoLoad pentru cuplare prin sistemul de cuplare in trei puncte, Saphir 7 are o capacitate a buncarului cuprinsa intre 650 si 1.100 litri.

Prospect PDF

 

 

Imagini Saphir 7

Tehnoland © 2024 - Toate drepturile rezervate | Web design by webdesignagency.ro