Rubin 9

Rubin 9

Dezmiristirea efectuata rapid si intens

Grapa cu discuri compacte Rubin permite o amestecare intensa si uniforma a resturilor organice si a solului la o adancime de aproximativ de 12 cm. Greutatea sa mare asigura patrunderea in sol chiar si in conditii grele, si, prin urmare, reduce pierderea de umiditate prin evaporare. Acest lucru face ca echipamentul Rubin sa fiepotrivit pentru dezmiristire la adancime mica si viteze mari de lucru cu un nivel de siguranta ridicat.

  • Forma deschisa a cadrului cu ecartament mare asigura o functionare fara blocaje chiar si in cazul culturilor inalte pe care a fost imprastiat gunoi de grajd.
  • Discurile concave cu diametrul de 620 mm se suprapun intre randuri pentru a asigura rasturnarea solului chiar si la adancimi mici de lucru.
  • Picioarele sunt montate pe pivoti solizi, cu protectia la suprasarcina, asigurata de arcuri spirale cu constructie robusta, pentru a asigura ramanerea pe pozitie a discurilor chiar si in conditii dificile de lucru.
  • In cazul latimilor de lucru de la 4 la 6 metrii, grapa semi-purtata Rubin poate fii prevazuta cu un cadru usor pentru transport sau cu o combinatie de cadre spre a fii utilizata impreuna cu semanatoarea pneumatica Solitair.

Prezentare PDF

Imagini Rubin 9

Tehnoland © 2024 - Toate drepturile rezervate | Web design by webdesignagency.ro