Heliodor 8

Heliodor 8

Viteze mari de lucru si puterea necesara redusa

 

 

Grapa cu discuri compacte Heliodor poate fii folosita pentru dezmiristire la adancime mica, in soluri usoare si medii, si pentru pregatirea patului germinativ inainte de semanarea in mulci sau in urma lucrarilor de arat. Prin urmare, grapa Heliodor poate fii folosita deopotriva pentru sistemul de semanat conventional si cel in mulci. Vitezele mari de lucru si puterea necesara redusa asigura lucrari de arat de calitate ridicata.

  • Cu elementele sale robuste cu arc lamelar, grapa Heliodor functioneaza continuu si fara blocaje si nu este afectata de prezenta pietrelor in sol.
  • Discurile concave, cu diametrul de 465 mm, sunt protejate impotriva patrunderii noroiului, a prafului si a apei de rulmentii oblici cu bile, prevazuti cu un inel special de etansare cu labirint.
  • Heliodor este un echipament usor, astfel incat utilajele atasate cu latimi de la 3 la 6 metri pot fii manipulate folosind sistemul de cuplare in trei puncte montat pe tractor.
  • Daca este necesar, varianta purtata cu latimea de 3 pana la 4 metri si varianta semi-purtata a grapei Heliodor cu latimea de 4 pana la 6 metri poate fii combinata cu semanatoarea pneumatica Solitair.
  • Pentru exploatatii agricole mari, sistemul de transport Gigant permite latimi de lucru de la 8 la 12 metri, ce asigura o pregatire rapida a patului germinativ.

Prospect PDF

 

Imagini Heliodor 8

Tehnoland © 2024 - Toate drepturile rezervate | Web design by webdesignagency.ro