Cirrus

Cirrus

Intai tavalugire apoi insamantare

Si in cazul tehnologiei tractate, pentru suprafete mari, principiul performantei isi demonstreaza avantajele. Dupa pregatirea patului germinativ cu elementele de disc Catros, urmeaza consolidarea pe fasii, cu pneuri speciale cu inele trapezoidale. La Cirrus, brazdarele RoTeC+ – Control depun semintele cu mare precizie, chiar si in cazul celor mai mari viteze.

  • Bateria de discuri, cu siguranta la suprasarcina pregateste un pat germinativ uniform, printr-o amestecare mai buna a solului cu ajutorul discurilor curbate. Intensitatea de prelucrare poate fi ajustata fara trepte in timpul lucrului.
  • Pneurile cuinele trapezoidale produc fasii omogene, in care brazdarele RoTeC+ – Control se pot deplasa lin. Ele se folosesc totodata si la transport. Rotile mecanismului de rulare, cu frana integrata permit deplasari sigure cu 40 km/h
  • Sunt oferite avantaje ergonomice prin posibilitatea de alegere intre grapa Exakt S pentru acoperirea materialului de insamantare, in conditii normale pana la cele de umezeala, sau o grapa cu role, pentru cultri de vara si seminte fine, respectiv in regiuni cu umiditate scazuta.
  • Buncarul de seminte al semanatoarei Cirrus este pozitionat mult in fata. Acest lucru produce o imbunatatire a tractiunii tractorului, ofera spatiu pentru cele mai stranse manevre de intoarcere, cu unghi de virare de pana la 90 de grade si acces nestingherit la organele de dozare.

Prospect PDF

 

Imagini Cirrus

Tehnoland © 2024 - Toate drepturile rezervate | Web design by webdesignagency.ro