Despre noi

Tehnoland S.R.L. s-a infiintat la sfarsitul anului 1999 avand ca activitate de baza reprezentarea renumitelor firme germane producatoare de tehnica agricola Claas, Lemken si Amazone.
De la infiintare si pana in prezent ne-am preocupat in mod constant de cresterea calitatii serviciilor oferite si pentru aceasta avem continuu in vedere cele trei aspecte fara de care nu este posibila prezenta pe piata masinilor agricole. Ne referim la consiliere pentru achizitia de masini si utilajeservice si aprovizionare cu piese de schimb originale.
Pe parcursul acestor ani am incercat sa tinem pasul cu nivelul impus de toti participantii la aceasta activitate si acest efort continuu s-a concretizat in timp prin stabilirea unui standard fara de care nu ai ce cauta in aceasta piata
intr-o continua si rapida miscare.
Resursele pentru depasirea stadiului de astazi si accederea la stadiul de maine le gasim in insasi motivatia cu care am plecat la drum in anul 1999 si pe care nu am0 pierdut-o pe parcurs si anume credinta in lucrul bine facut si multumirea ca cel care te-a ales sa-i fii partener nu regreta acest lucru.
Speram ca aceasta motivatie nu o vom pierde prea curand si va invitam sa ne cunoasteti asa cum suntem cu adevarat.
Ai Dumneavoastra sinceri,
Marian Ciutacu              Liviu Coleasa

Tehnoland © 2024 - Toate drepturile rezervate | Web design by webdesignagency.ro